Creatie vanuit je Bron

De community vol soulfood voor een sensitief mens

hallo mooi mens,

Jij bent sensitief en kiest om liefdevol
en bewust in het leven te staan....

christopher-sardegna-CMOa3H1SXG0-unsplash

Jij vindt je weg wel met je eigen wijsheid & intuïtie.


Je bent super creatief, vind overal wel een oplossing voor en voelt je het meest thuis in je positieve vibe. Genietend van de kleine dingen van het leven. Vol goede moed en optimisme. Je voelt waar je op welk moment moet zijn, als… je goed afgestemd blijft op jezelf.

Want oeps, daar is ook nog dat dagelijks leven. Dat stroomt gewoon iedere dag door en vraagt jou om steeds weer in andere rollen te stappen. Moeder/vader, zoon/dochter, werknemer, verkeersdeelnemer, deelnemer aan de economie. Dan zijn er nog de klusjes, de ontspanningmomenten en de vrienden en vriendinnen. Zoveel prikkels en zoveel afleiding.

Daarnaast worstel je met het HOE….

Hoe blijf ik mijn sensitieve zelf én dicht bij mezelf?

 •  Waar focus ik & waar laat ik los?
 • Hoe vind ik een manier om mijn creativiteit en fantasie voor me te laten werken?
 • Op welke manier blijf dagelijks makkelijker dicht bij mezelf?
 • Hoe hou ik mijn sensitiviteit leuk
 • Waar vind ik handvatten bij het omgaan met de uitdagingen van mijn sensitiviteit?
 • Waar val ik terug in oude overtuigingen & hoe breek ik daar doorheen?
 • Hoe maak creatie van het leven dat ik wil praktisch deel van mijn dagelijks leven?

Waar is die plek waar je dagelijks zowel je mooie ervaringen als je uitdagingen met andere sensitieve mensen kan delen?

Ik ben Margot Peters,

Mijn droom is een community waarin sensitieve mensen zichzelf vinden, voeden en vieren. ​

Een plek waar je tot rust komt, geïnspireerd wordt en vreugde vind.
Een plek waar je ook welkom bent als je even niet veel te geven hebt en graag op wil laden.

Met heel veel liefde, toewijding, afleiding en gezond ongeduld heb ik Jouw universum en Creatie vanuit je Bron neergezet. Het ontstond als een prachtig visioen dat ik besloot om te creëren: 
een online en offline community waarin je thuis komt bij jezelf en elkaar. Met mooie, gedreven, bewuste, betrokken en spirituele mensen die vanuit hun hart in het leven staan. Mensen die kiezen om dicht bij zichzelf te blijven. Als ze de beste versie van zichzelf zijn, zijn ze dat ook voor anderen.

In mijn zoektocht met mijn eigen sensitiviteit vond ik vele mooie handvatten die me nog dagelijks helpen. Leren afstemmen, meditaties, het enorme voordeel dat je als sensitief mens hebt met de wet van aantrekkingskracht. Ik ontdekte ook de uitdagingen van mijn sensitiviteit. De gevoeligheid kan ook tegen me keren in een grotere gevoeligheid voor angst, schaamte en vermijding.

Ik ontdekte hoe sensitieve mensen extra profiteren van een veilige, creatieve, rustige en vooral aanmoedigende en positieve omgevingCreatie vanuit je Bron is die plek geworden, de plek met inspirerende mensen met een fijne vibe. Mensen zonder oordeel als je een online ontmoeting eens vanuit je bed doet. Als je even worstelt met je energie. Een plek waar zelfvergeving makkelijk is omdat je geaccepteerd wordt zoals je bent. Een plek waar je kunt stromen en delen vanuit overvloed

45265685_260196934696771_691404312051449856_n
Let op, waar Margot is wordt spiritualiteit, bewustzijn en het heel fucking praktische altijd verbonden, daar moet je van houden 😉

"Wist je dat je gevoeligheid juist kan profiteren van een veilige, creatieve, rustige en vooral aanmoedigende, positieve omgeving?
Je floreert als je anderen positief ontmoet."

Je bent niet alleen

Het geheim van Creatie vanuit je Bron
is dat je elkaar optilt

Hoe werkt het?

Wat levert het je op?

Thema's 2020

Maak je sensitiviteit je kracht een cadeau je talent zinvol

Januari

Wat is de vibe van jouw jaar?

Juli

Zomer vol Engelen (1)

Februari

Lekker in je Energie

Augustus

Zomer vol Engelen (2)

Maart

Wat wil je
Zaaien

September

Meditatie
maand

April

30 dagen
Focus & Actie

Oktober

Met liefde Oogsten

Mei

Wat breng jij de wereld in?

November

30 dagen
Focus & Actie

juni

Wat wil zich ontvouwen

Oktober

Een goed Einde is een goed Begin

Januari

Wat is de vibe van jouw jaar?

April

30 dagen
Focus & Actie

Juli

Zomer vol
Engelen (1)

Oktober

Met liefde
Oogsten

Februari

Lekker in je
Energie

Mei

Wat breng jij
de wereld in?

Augustus

Zomer vol
Engelen (2)

November

30 dagen
Focus & Actie

Maart

Wat wil je
Zaaien

juni

Wat wil zich
Ontvouwen

September

Meditatie
maand

Oktober

Een goed Einde is
een goed Begin

Januari
Wat is de Vibe van jouw jaar?
Februari
Lekker in je Energie
Maart
Wat wil je Zaaien?
April
30 dagen Focus & Actie
Mei
Wat breng jij de wereld in?
Juni
Wat wil zich Ontvouwen?
Juli & Augustus
Zomer vol Engelen
September
Meditatiemaand
Oktober
Met liefde Oogsten
November
30 dagen Focus & Actie
December
Een goed Einde
is een goed Begin
Previous slide
Next slide
voel wat bij jou past

Lid worden van de Community

Maandelijks

Eenmalig

Basis

12 maanden
35 per maand*
 • Wekelijkse Q&A
 • Online programma's
 • Werkboeken & meditaties
 • Wekelijks afstemmoment
 • Persoonlijk droomplan
 • persoonlijke coachsessies
 • Maandelijkse Bars behandeling

Doelgericht

12 maanden
78 per maand*
 • Wekelijkse Q&A
 • Online programma's
 • Werkboeken & meditaties
 • Wekelijks afstemmoment
 • Persoonlijk droomplan
  (t.w.v. €75,-)
 • 6 x persoonlijke coachsessie (t.w.v. €75,-)
 • Bars behandelingen

Doelgericht & ontspannen knallen

12 maanden
123 per maand*
 • Wekelijkse Q&A
 • Online programma's
 • Werkboeken & meditaties
 • Wekelijks afstemmoment
 • Persoonlijk droomplan
  (t.w.v. €75,-)
 • 6 x persoonlijke coachsessie (t.w.v. €75,-)
 • 6 x Bars behandeling (t.w.v. €75,-)

Veelgestelde vragen

Spiritualiteit, bewustzijn, hsp zijn verschillende woorden voor mensen die bewust en gevoelig in hun leven staan. Ieder kiest zijn eigen woord en vorm. Als jij je herkent in de tekst en het gevoel hebt dat Creatie vanuit je bron bij jou past, ben je van harte welkom.

Nee, ook mannen zijn welkom.  De intentie is juist een community neer te zetten die bestaat uit zowel mannen als vrouwen.

Nee. De besloten website, de facebookgroep en de ontmoetingsmomenten via Zoom wijzen zich vanzelf. Mocht je  tegen  de techniek aanlopen, ben ik altijd bereid je op weg te helpen. Tot nu toe heeft iedereen altijd deel kunnen nemen.

Ja. Alle inhoud (meditaties/werkboeken/cursussen vind je op een besloten webstite. Jij krijgt hiervoor een inlogcode zodat je toegang hebt. De ontmoetingen vinden via Zoom plaats. Beide functioneren volledig los van Facebook. De besloten Facebookgroep is een extra dienst binnen dit pakket, niet de hoofddienst. Wil jij niets met Facebook, ben je dus ook van harte welkom.

Nee. Je bent altijd vrij om aan te schuiven, helemaal niet mee te willen doen of af en toe. De cursussen kan je volgen zonder gebruik te maken van de online ontmoetingsmomenten.

Dat beslis jij zelf. Je kunt steeds weer kiezen waar je aan deel wilt nemen en hoe intens je in de cursussen duikt. Ik ben wekelijks een uur tot anderhalf uur beschikbaar voor vragen. Meditaties duren gemiddeld tussen de 5 a 20 minuten. Met werkboeken kan je een uur tot uren aan de sla.g Jij bepaalt dus hoeveel tijd jij wil investeren.

Er is altijd een lopend aanbod. De ene keer behandelen we samen een boek. De andere keer is er een 30 daagse challenge, een workshop of een gezamelijke meditatie. Jij kiest waar en in welk tempo je mee wilt doen. Al het aanbod vind je terug op een besloten website. Zo kan jij kijken wat jij op dat moment op wil pakken.

Nee. In de groep zijn er mensen met verschillende voorkeuren. De één luistert vooral de meditaties, de ander is enkel bij de ontmoetingsmomenten. Iedereen is vrij om zijn of haar eigen voorkeuren te volgen. Ga het vooral ervaren en voelen wat bij jou past.

Vooralsnog werk ik alleen met een lidmaatschap van een jaar. Je kunt er na die periode er voor kiezen op te zeggen of nog een jaar lid te blijven.

De waarde die een lid van Creatie vanuit je bron ontvangt is simpelweg de waarde voor een jaar. Een maandelijks lidmaatschap zou er voor kunnen zorgen dat een lid de totale waarde in een maand zou kunnen claimen. Denk bijvoorbeeld het bekijken van alle trainingen binnen een maand. Daarnaast floreren Creatie vanuit je bron en haar leden als er continuiteit is en een kans om een fijne vibe en band met elkaar op te bouwen.

Natuurlijk! Je kunt zelf kiezen of je per jaar of per maand betaald.

Je gaat met het kiezen van dit pakket een coachingstraject van een jaar aan. Je gaat hiermee een commitment van een jaar met jezelf en met mij aan. Aan het eind van dat jaar evalueren we. Wil je door met coaching? Wil je door met de community? In welke vorm wil je door? Je kunt na dit jaar kiezen om in te stappen voor het nieuwe jaar.

Je kan ieder moment een consult bij me inboeken. Dit kan op het moment dat jij behoefte hebt aan een consult. Los van de pakketten kosten consulten €75,-. 

Binnen de pakketten Doelgericht en Doelgericht en ontspannen knallen betaal je €65,- voor een consult, wat inbegrepen zit in het maandbedrag van dat pakket.

Kies je voor een pakket met een maandelijks consult, is afstand geen probleem. De coaching kan via Skype. Mijn ervaring is dat de resultaten niet lijden onder de afstand tussen ons. De Bars sessies vinden wel altijd plaats in mijn praktijk in Leeuwarden. Kiezen voor een Doelgericht en Ontspannen Knallen pakket betekent een maandelijks bezoek aan mijn praktijk. Het is aan jou om te bepalen welke afstand je daar voor wilt afleggen. Kom je van ver, zou je een maandelijks bezoek aan Friesland kunnen overwegen en plannen we je consult en bars sessie op één dag.

Er is altijd een lopend aanbod. De ene keer behandelen we samen een boek. De andere keer is er een 30 daagse challenge, een workshop of een gezamelijke meditatie. Jij kiest waar en in welk tempo je mee wilt doen. Al het aanbod vind je terug op een besloten website. Zo kan jij kijken wat jij op dat moment op wil pakken. Het aanbod is grotendeels vraag gestuurd.

Heb je nog vragen of twijfels?

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek of stel je vraag online.

© 2020 Jouw Universum | Privacyverklaring

Ontworpen door Ontworpen door Pioniers in Flow

Scroll naar boven
Adres

Westersingel 4, Leeuwarden

E-mailadres

margotpeters@creatievanuitjebron.nl

Plan een gratis intakegesprek

Contact online